Kumaha aka.cool mah béda:
  • Sagala "cool" eusi anjeun bogoh dina hiji tempat *
  • Ayeuna di leuwih 100 basa.
  • Multibasa ngobrol jeung real-time tarjamah basa.
  • Hiji cara hébat papanggih people.Gaming anyar.
  • wartos. Baca tentang na ngabahas naon lumangsung sakuliah dunya saperti eta kajadian.
  • musik. Urang kudu leuwih genres musik 20 pikeun anjeun ngadangukeun tur neuleuman di Pecinta Musik kami obrolan kamar, kitu ogé dina video musik panganyarna na trending artikel.
  • Movies. Nonton gandeng panganyarna na maca ulasan dina Kaluaran anyar.
  • kaulinan. Maén kaulinan! Baca tentang na ngobrol ngeunaan Kaluaran kaulinan anyar jeung warta kaulinan panganyarna.
  • anggota kauntungan kawas ngeposkeun artikel sorangan, komentar, ulasan, galeri poto, profil pribadi, friending, di handap, sarta leuwih.
  • Taya panjagaan tur euweuh tracking.
  • Taya ngumpulkeun atawa babagi sagala informasi pribadi anjeun.
  • Urang ulah maksakeun maneh ngagunakeun ngaran nyata anjeun sangkan anjeun bisa tetep lengkep anonim lamun éta naon rék.
  • Arurang komitmen keur pangaruh positif.

Naha henteu masihan kami hiji try? Ieu bébas!

Papanggih sarta ngobrol jeung jalma ti sakuliah dunya ngeunaan beja panganyarna na tren euweuh urusan naon basa!

misi kami téh basajan. Urang agrégat eusi ti sakuliah éta Web * na nampilkeun eta dina hiji tempat merenah pikeun ajak sawala. Sakabéh loka, kaasup nu obrolan kamar, ditarjamahkeun kana leuwih ti basa 100 dina éta-laleur jadi basa teu panghalang.

Mikir aka.cool sakumaha imah kalawan loba kamar. Tiap kamar boga topik sorangan (wartos, musik kaulinan, Movies, ...). Asupkeun kamar maca artikel, nonton video, ngadengekeun audio - kabeh dina topik éta. Posting komentar Anjeun atawa grup obrolan ngeunaan éta kalayan jalma anu boga kapentingan anu sarua. Éta katuhu - Eusi hirup kalayan hirup obrolan. Contona, anjeun bisa neuleuman leuwih 20 genres musik béda, nonton video musik panganyarna, tur maca ngeunaan tren industri musik, sadaya bari ngawangkong ngeunaan eta kalawan batur anu boga kapentingan sarupa. Ieu kaulinan hal anjeun? Meureun anjeun kana téhnologi atawa acara ayeuna. Anjeun oge bakal tiasa posting artikel sorangan, resep, poto, komentar, ulasan Anjeun, tur gabung grup, sangkan babaturan, nuturkeun sarta dipilampah unggal lianna. Aya kamar game tangtangan memori anjeun sarta, salaku urang disebutkeun, ton musik, video, sarta artikel.

Kami fokus kana nulungan anjeun nepungan batur tur nyieun babaturan anyar teu ngan tetep di kabaran ku babaturan anjeun geus nyaho. Rapat jalma nice di dunya sibuk kami tiasa nangtang. Ku sabab kitu, urang boga wewengkon anggota jeung obrolan kamar group live. Ieu pilihan tapi cara hébat papanggih jalma anyar. Dina sababaraha jaringan sosial jeung "obrolan kamar" jalma meta inappropriately sarta lajeng diganjar pikeun kabiasaan yen, nu lajeng suluh kabiasaan négatip salajengna, jeung saterusna. Aka.cool geus komitmen pikeun janten pangaruh positif dina nyawa anggotana. Urang tingal aka.cool salaku jaringan sosial positif.

Hiji deui hal, aka.cool geus komitmen ka 'euweuh panjagaan' kawijakan. Di unggal wewengkon séjén tina kahirupan urang pernah bakal satuju 24 panjagaan sajam. Naha urang agreeing ka dinya online? Simkuring teu kudu. Situs kawas duckduckgo.com na wikipedia.org ngabuktikeun aya model bisnis nu nyadiakeun eusi unggulan bari teu intruding dina kahirupan pribadi pamaké maranéhanana. Aka.cool ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun sagalana anjeun ngalakukeun dina jaringan sosial lianna kalayan ieu béda penting: Urang teu nénjo kana Anjeun atawa lagu nu Anjeun, ngumpulkeun atawa babagi informasi pribadi anjeun, no way! Privasi téh sagalana sangkan ngidinan Anjeun pikeun tetep anonim, jeung euweuh Iklan handap maneh di sabudeureun.

Kabéh urang nanyakeun téh Anjeun masihan kami hiji try jadi mangga ngadaptar kiwari!

* Urang salawasna atribut artikel ka pangarang maranéhanana sarta numbu deui sumber maranéhanana.

App Google kami geus siap. Parios éta!

Fitur

stasiun radio

témbok babaturan

Taya panjagaan

Taya tracking

propil pribadi

albeum Photo

Jieun babaturan anyar bari ngadengekeun sababaraha tunes hébat. yakin pikeun manggihan hiji stasiun anjeun gé cinta Anjeun.

Terus nyambung ka babaturan anjeun, éta gampang jeung posting sarta babagi dina babaturan témbok.

Mutuskeun kumaha rék urang ningali. Ngabagikeun informasi anjeun, moal kasempetan. Tetep anonim.

Taya tracking data Anjeun tur euweuh babagi eta oge. Pangalusna sadaya Iklan euweuh handap unggal move Anjeun.

propil urang mantuan Anjeun nyieun babaturan anyar dumasar likes anjeun sarta hobi. Jadi jazz up profil éta.

Bagikeun fotografi, karya seni atanapi puppies kami cinta puppies! Jieun albeum Anjeun sorangan, némbongkeun babaturan anyar anjeun naon anjeun nepi ka!

Saha Urang Dupi

visi urang téh basajan: ngawangun komunitas hormat sabudeureun gagasan positif. Hiji tempat papanggih babaturan anyar. Urang tulus mudahan anjeun gabung kami!

Mangga nyandak momen pikeun marios ka kami kabijakan privasi ogé tips kaamanan. Sing senang-senang!

kasalametan

situs ieu énkripsi sarta kami boga ukuran kaamanan agrésif dina tempat ngajaga pamaké urang. moderator manusa ngabales gancang mun sagala keluhan. ngalaksanakeun kasar bakal hasil dina larangan ti loka.

Patarosan ngagaduhan

Sateuacan Anjeun ngahubungan kami langsung, tingali lamun bisa manggihan jawaban kana patarosan anjeun katuhu di dieu.

Ti cara ngadaptar pikeun AKA.COOL, atawa pikeun info obrolan sejenna pariksa kaluar kami FAQ urang bagian