Si aka.cool eshte ndryshe:
 • Të gjitha përmbajtjet "cool" që doni në një vend *
 • Tani në mbi gjuhët 100.
 • Chat shumëgjuhësh me përkthim në kohë reale.
 • Një mënyrë e shkëlqyer për të takuar njerëz të rinj.
 • Lajme. Lexoni dhe diskutoni se çfarë po ndodh në mbarë botën siç ndodh.
 • muzikë. Ne kemi mbi zhanret muzikore 20 për ju që të dëgjoni dhe eksploroni në dhomën tonë të bisedës për dashamirët e muzikës, si dhe videot muzikore më të fundit dhe artikuj trending.
 • kinema. Shikoni trailers fundit dhe lexoni komente mbi lëshimet e reja.
 • kumar. Luan lojera! Lexoni dhe flisni për lëshimet e reja të lojrave dhe lajmet e fundit të lojrave.
 • Anëtar përfitime si postimi i artikujve tuaj, komenteve, rishikimeve, galerisë së fotove, profilit personal, miqësisë, ndjekjes, dhe më shumë.
 • Asnjë mbikqyrje dhe asnjë ndjekje.
 • Asnjë mbledhje ose ndarje të informacionit tuaj personal.
 • Ne nuk ju detyrojmë të përdorni emrin tuaj të vërtetë kështu që ju mund të mbeteni plotësisht anonim nëse kjo është ajo që ju dëshironi.
 • Ne jemi të angazhuar për të qenë një ndikim pozitiv.

Pse jo na jep një provë? Është falas!

Takohuni dhe bisedoni me njerëz nga e gjithë bota për lajmet dhe trendet më të fundit, pavarësisht se çfarë gjuhe!

Misioni ynë është i thjeshtë. Ne grumbullojmë përmbajtje nga e gjithë Web * dhe e paraqisim në një vend të përshtatshëm për të inkurajuar diskutimin. I gjithë faqja, duke përfshirë edhe dhomat e bisedave, përkthehet në gjuhët e 100 në fluturim, kështu që gjuha nuk është pengesë.

Mendoni për aka.cool si shtëpi me shumë dhoma. Çdo dhomë ka temën e vet (Lajme, muzikë kumar, kinema, ...). Futni një dhomë për të lexuar artikuj, për të parë video, për të dëgjuar audio - të gjitha për këtë temë. Bëni komentet tuaja ose bisedoni në grup për të me njerëz që kanë të njëjtat interesa. Kjo është e drejtë - Përmbajtja LIVE me LIVE chat. Për shembull, mund të eksploroni mbi zhanret e ndryshme muzikore 20, të shikoni videot muzikore më të fundit dhe të lexoni rreth tendencave të industrisë muzikore, të gjitha duke folur për atë me njerëz të tjerë që kanë interesa të ngjashme. A është gjëja juaj e lojrave? Ndoshta ju jeni në teknologji apo ngjarje aktuale. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të postoni artikujt tuaj, recetat, fotot, komentet, rishikimet dhe bashkohuni me grupe, bëni miq, ndiqni dhe mesazhin njëri-tjetrin. Ka një dhomë lojë për të sfiduar kujtesën tuaj dhe, siç kemi përmendur, ton muzikë, video dhe artikuj.

Ne jemi u përqëndrua në t'ju ndihmuar të takoni njerëz dhe të bëni miq të rinj jo vetëm duke mbajtur në kontakt me miqtë që tashmë e dini. Takimi me njerëz të këndshëm në botën tonë të zënë mund të jetë sfiduese. Për këtë arsye, ne kemi një Zona anëtar dhe grupe live chat grupi. Kjo është opsionale, por është një mënyrë e shkëlqyeshme për të takuar njerëz të rinj. Në disa rrjete sociale dhe "dhoma chat" njerëzit veprojnë në mënyrë të papërshtatshme dhe pastaj shpërblehen për atë sjellje, e cila më pas nxit sjellje të mëtejshme negative, etj. Aka.cool është e angazhuar të jetë a Ndikim pozitiv në jetën e anëtarëve të saj. Ne i referohemi aka.cool si rrjet social pozitiv.

Një gjë tjetër, aka.cool është e angazhuar për një politikë "pa mbikëqyrje". Në çdo fushë tjetër të jetës ne kurrë nuk do të pajtohemi me mbikëqyrjen 24 orë. Pse jemi dakord me të në internet? Ne nuk duhet të. Vende si duckduckgo.com dhe wikipedia.org dëshmojnë se ekziston një model biznesi që siguron përmbajtje të shkëlqyer, duke mos ndërhyrë në jetën personale të përdoruesve të tyre. Aka.cool ju lejon të bëni gjithçka që bëni në rrjetet e tjera shoqërore me këto dallime të rëndësishme: Ne nuk ju spiunojmë ose ju gjurmojmë, mbledhim ose ndajmë informacionin tuaj privat, JO RRUGË! Privatësia është gjithçka kështu që ju lejojmë të mbeteni anonim, pa reklama që ju ndjekin përreth.

Gjithçka që kërkojmë është që të na provoni, prandaj lutem regjistrohu tani!

* Gjithmonë ia atribuojmë artikujt autorëve të tyre dhe lidhim përsëri në burimin e tyre.

Aplikimi ynë në Google është i gatshëm. Kontrolloje!

karakteristika

Stacionet e radios

Miqtë e murit

Nuk ka mbikëqyrje

Asnjë ndjekje

Profilet personale

foto albume

Bëni miq të rinj gjatë dëgjimit të disa melodive të mëdha. Sigurisht që do të gjeni një stacion që do ta doni.

Jini të lidhur me miqtë tuaj, është e lehtë me postimin dhe ndarjen në muret e miqve.

Ju vendosni se çfarë doni të shihni njerëzit. Ndarja e informacionit tuaj, jo një shans. Mbeten anonim.

Asnjë ndjekje e të dhënave tuaja dhe nuk e ndan atë. Më të mirë të të gjitha nuk ka reklama pas çdo lëvizje tuaj.

Profilet tona ju ndihmojnë të krijoni miq të rinj bazuar në pëlqimet tuaja dhe hobi. Pra, jazz deri atë profil.

Share fotografi, vepra arti ose puppies ne dashuri puppies! Krijoni albume tuaj, tregoni miqve tuaj të rinj se çfarë do tuaj!

Kush jemi ne

Vizioni ynë është i thjeshtë: të ndërtojmë një komunitet të respektueshëm rreth ideve pozitive. Një vend për të takuar miq të rinj. Ne sinqerisht shpresojmë që të bashkoheni me ne!

Ju lutemi të merrni një moment për të shqyrtuar tonë Politika e privatësisë si dhe këshilla të sigurisë. Have fun!

Siguri

Kjo faqe është e koduar dhe ne kemi masa sigurie agresive për të mbrojtur përdoruesit tanë. Moderatorët e njeriut përgjigjen shpejt për çdo ankesë. Sjellja abuzive do të rezultojë në një ndalim nga vendi.

Keni pyetje

Para se të na kontaktoni drejtpërdrejtë, shikoni nëse mund të gjeni përgjigjen në pyetjen tuaj këtu.

Nga se si të regjistroheni për AKA.COOL, ose për informacione të tjera për biseda shikoni tonë Pyetje seksion