carane aka.cool beda:
  • Kabeh "kelangan" konten sampeyan tresna ing sak panggonan *
  • Saiki luwih saka basa 100.
  • Chatting macem-macem karo terjemahan nyata-wektu basa.
  • Cara sing paling apik kanggo ketemu wong anyar. Game.
  • News. Maca lan ngrembug babagan apa sing kedadeyan ing ndonya.
  • music. We have over genre musik 20 kanggo sampeyan ngrungokake lan njelajah ing Kamar chatting Musik Pencari kita, uga video musik paling anyar lan artikel tren.
  • Film. Nonton trek paling anyar lan maca review ing rilis anyar.
  • Gaming. Dolanan game! Maca lan guneman babagan rilis game anyar lan berita game paling anyar.
  • anggota keuntungan kaya posting artikel sampeyan dhewe, komentar, review, galeri foto, profil pribadi, friending, following, lan liyane.
  • Ora ana pengawasan lan ora ana pelacakan.
  • Ora ngemot utawa nuduhake apa wae informasi pribadi sampeyan.
  • Aku ora nggunakna sampeyan nggunakake jeneng asli supaya sampeyan bisa tetep tanpa anonim yen sampeyan pengin.
  • We are committed to being a positive influence.

Ngapa ora menehi us a try? Iku gratis!

Ketemu lan ngobrol karo wong-wong saka sak ndonya babagan berita lan tren paling anyar manut apa wae basa!

Misi kita gampang. Kita agregat isi saka kabeh Web * lan saiki ing salah siji panggonan sing gampang kanggo ngadorong diskusi. Situs kabeh, kalebu kamar obrolan, diterjemahake liwat basa 100 on-the-fly supaya basa ora dadi penghalang.

Tjubo aka.cool minangka omah karo akeh kamar. Saben kamar nduweni topik dhewe (News, music Gaming, Film, ...). Ketik kamar kanggo maca artikel, nonton video, ngrungokake audio - kabeh ing topik sing. Kirim komentar utawa grup chatting babagan karo wong sing duwe kapentingan sing padha. Sing bener - LIVE isi karo LIVE chatting. Contone, sampeyan bisa njelajah liwat jinis musik 20 sing beda-beda, nonton video musik paling anyar, lan maca babagan tren industri musik, kabeh nalika ngomong babagan karo wong liya sing nduweni kapentingan sing padha. Apa game sampeyan? Mungkin sampeyan menyang teknologi utawa acara saiki. Sampeyan uga bakal bisa ngirim artikel sampeyan dhewe, resep, foto, komentar, review, lan gabung klompok, nggawe kanca, tindakake lan pesen siji liyane. Ana kamar game kanggo tantangan memori lan, kaya sing kasebut, ton musik, video, lan artikel.

We are fokus ing ngewangi sampeyan ketemu wong lan nggawe kanca anyar ora mung sesambungan karo kanca-kanca sing wis ngerti. Rame wong becik ing donya sibuk kita bisa nantang. Kanggo alasan iki, kita duwe area anggota lan live chat group. Iki opsional nanging cara sing paling apik kanggo ketemu wong anyar. Ing sawetara jaringan sosial lan "kamar obrolan" wong ora bisa nindakake, lan banjur diwenehake kanggo perilaku kasebut, banjur ngasilake perilaku negatif liyane, lan liya-liyane. Aka.cool wis setya dadi pengaruh positif ing gesang anggotane. Kita waca aka.cool minangka jaringan sosial positif.

Siji liyane, aka.cool wis setya marang 'ora ndjogo' privasi. Ing saben wilayah liyane, kita ora bakal setuju kanggo ndjogo jam 24. Apa kita setuju kanggo online? Kita ora kudu. Situs kaya duckduckgo.com lan wikipedia.org mbuktekaken ana model bisnis sing nyedhiyakake konten sing apik banget nalika ora nyelehake urip pribadi para pengguna. Aka.cool ngidini sampeyan nindakake apa wae ing jaringan sosial liyane karo beda penting: Kita ora ndelok utawa ngetutake sampeyan, ngempalaken utawa nuduhake informasi pribadi, NO WAY! Privasi kuwi kabeh supaya sampeyan ngidini sampeyan tetep anonim, kanthi ora ana iklan sing bakal teka.

Kabeh sing takon sampeyan menehi kita nyoba supaya please register saiki!

* Kita tansah ngubungake artikel menyang penulis lan ngubungake maneh menyang sumbere.

Google Aplikasi Kita Siap. Check It Out!

fitur

Stasiun radio

Kanca tembok

Ora ana pengawasan

Ora ana pelacakan

Profil pribadi

album foto

Nggawe kanca anyar nalika ngrungokake lagu-lagu gedhe. Sampeyan pancen bakal nemokake stasiun sampeyan bakal tresna.

Tetep nyambung karo kanca, gampang ngeposake lan nuduhake ing tembok kanca.

Sampeyan arep milih apa sing pengin wong ndeleng. Nuduhake informasi sampeyan, ora kasempatan. Tetep dadi anonim.

Ora ana pelacakan data sampeyan lan ora nuduhake apa-apa. Paling apik ora ana iklan sing adhedhasar saben langkah sampeyan.

Profil kita mbantu nggawe kanca anyar adhedhasar kesenengan lan hobi panjenengan. Dadi jazz profil sing.

Share photography, kriya utawa anak kirik sing tresna anak kirik! Nggawe album sampeyan dhewe, tuduhake kanca anyar sampeyan apa sampeyan nganti!

Sapa Wae

Wawasane kita prasaja: kanggo mbangun masyarakat sing hormat babagan ide-ide positif. Panggonan kanggo ketemu kanca anyar. Kita saestu pengen sampeyan gabung!

Mangga njupuk wayahe kanggo maneh Kebijakan Privasi uga tips safety. Seneng-seneng!

Keslametan

Situs iki dienkripsi lan kita kudu ngukur langkah agresif kanggo ngreksa pangguna. Modhèl-modhèl Human respond cepet marang sembarang keluhan. Tumindak kasar bakal ngasilake larangan saka situs kasebut.

Got Questions

Sadurunge kontak langsung, ndeleng yen sampeyan bisa nemokake jawaban kanggo pitakonan sampeyan ing kene.

Saka carane ndhaftar kanggo AKA.COOL, utawa informasi chatting liyane mriksa metu FAQ kang bagean